Op 18 oktober start de nieuwe online training Vallei-orgasme. Deze online-training is een waardevolle investering in de relatie die je met jezelf hebt. Je leert hoe je seksuele energie kunt transformeren. Het gaat ook over grenzen en hoe je een vitale, gelukkige en veilige vrouw wordt.
Naast deze online training Vallei-orgasme bieden Anke en Heleen de Krachtbron-cursus aan. Krachtbron is nadrukkelijk geen ‘seks-in-de-groep’. Tijdens de bijeenkomsten gaat het om informatieoverdracht en het delen en doorgeven van ervaringen en wijsheid. Deze is bedoeld ter ondersteuning en bekrachtiging van de online training. De Krachtbron-cursus bestaat uit6 avonden waar we ook verschillende soorten oefeningen doen waaronder helende klanken en Chi Kungs. De krachtbron-cursus is ook bedoeld voor vrouwen die de online training al gedaan hebben en verder willen of meer diepgang willen.
Voor meer informatie zie www.vallei-orgasme.nl


Adres
De Vuurvlieg
2de Oude Heselaan 179a
Nijmegen

Tijd
Van 19:30 tot 22:00 uur

Data
4 en 18 november, 2 en 16 december 2020 en 13 en 27 januari 2021

Kosten
€ 350,- inclusief online training, (de onlinetraining kun je via ons met kortingscode aanschaffen) € 150,- als je de onlinetraining al hebt aangeschaft.

Info en opgeven
Anke Harmsen
anke@laatjelijfspreken.nl, telefoon: 024 3501725