Lichaamsgeoriënteerde therapeut, trainer en coach
Anke Harmsen (1957)

In 2004 heb ik mijn 4 jarige opleiding voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie Energetic Integration bij BodyMind opleidingen succesvol afgerond en ben sinds 2005 gecertificeerd lid van de beroepsvereniging SBLP (was tot 2015 NVPIT). Deze wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars.
Via de beroepsvereniging ben ik aangesloten bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), hierbij is het tuchtrecht geregeld.
Ik heb de basistraining (1999) en de advance Sexual Grounding (2006) succesvol gevolgd bij Willem Poppeliers. In 2011 ben ik gecertificeerd als Sexual Grounding therapeut en heb daarin tot juli 2016 gewerkt.
In 1996 had ik al een 3 jarige lichaamsgerichte opleiding afgerond bij Ute Hinz in Nijmegen. Sinds 1997 heb ik een eigen praktijk in Nijmegen. Ik geef regelmatig workshopcyclussen over de karakterstructuren aan coaches, trainers en andere mensen die met mensen werken.


Sinds 2018 Vallei coach

In 2021 gecertificeerd Healing Touch Buddy ter ondersteuning van de Therapie.
Zie voor meer informatie: www.vallei-orgasme.nl

Ervaring

Anke heeft sinds 1975 ervaring bij verschillende hulpverlening organisaties met verschillende doelgroepen als maatschappelijk werkster. Ze heeft veel ervaring met huiselijk geweld en psychiatrische problematiek.

Sinds 2021 is ze als zzp’er werkzaam als lichaamsgerichte behandelaar bij Family supporters.

Ik blijf voortdurend in beweging en wordt steeds weer geraakt doordat iemand kwetsbaar durft te zijn in haar/zijn leerproces en kleine stapjes zet naar meer vrijheid.